Consulting
Η συνταγή της επιτυχίας
Το 2017 ο Αλέξανδρος ίδρυσε την εταιρία Rolling Stove, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών Consulting και δημιουργίας Menu.
Έχοντας δουλέψει σε επισιτιστικά τμήματα ανά τον κόσμο, έχουμε αποκτήσει τη γνώση και κατανόηση των δυσκολιών, του κόστους έναρξης αλλά και της λειτουργίας κάθε επιχείρησης. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορούμε να αφουγκραστούμε τις ανάγκες σας και να γίνουμε το δεξί σας χέρι.
Η γνώση μας προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά
Οι πελάτες μας, μας προσεγγίζουν για διάφορους λόγους. Κάποιοι μόλις ξεκινούν κάτι νέο, κάποιοι θέλουν να βρουν τον τρόπο να επανέλθουν στην κερδοφορία, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να αλλάξουν τελείως το ύφος της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρουν στο κοινό τους.
Ξεκινώντας από τον στρατηγικό σχεδιασμό έως την υλοποίηση, θέτουμε τις γνώσεις και την τεχνογνωσία μας στην διάθεσή σας.
Μας αρέσει να στοχεύουμε ψηλά , για να πάμε μαζί ακόμα πιο ψηλά
Οι λύσεις μας στοχεύουν στο να απομονώσουν τα μειονεκτήματα της επιχείρησής σας και αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά της να δώσουμε νέα ώθηση σε αυτήν.
Κάθε έργο είναι μοναδικό, έτσι είναι και η απάντησή μας στα θέλω σας. Οι ομάδες μας σχεδιάζουν, αναπτύσσουν και προτείνουν συγκεκριμένες και αποτελεσματικές λύσεις. Η εξατομικευμένη παρακολούθηση μας, εγγυάται μακροπρόθεσμη στρατηγική, εμπορική και επιχειρησιακή υποστήριξη.
Στάδια Έργου
Η μεθοδολογία μας έχει αναπτυχθεί με γνώμονα ότι όλοι οι συνεργάτες μας πρέπει να αυξήσουν την κερδοφορία τους. Γνωρίζουμε όμως καλά, πως κάθε πελάτης έρχεται αντιμέτωπος με μια σειρά από διαφορετικές προκλήσεις μέχρι να επιτευχθεί ο τελικός στόχος.
Αυτός είναι και ο λόγος που χωρίζουμε τη στρατηγική μας σε 4 επίπεδα, όλα τους δομημένα έτσι ώστε να παραγάγουμε ένα σωστό branding και να δημιουργήσουμε σωστές μαγειρικές και λειτουργικές υπηρεσίες:
1. Μελέτη και αποτύπωση αναγκών
2. Κατάθεση προσφοράς
3. Υλοποίηση και Λειτουργική εφαρμογή
4. Παρακολούθηση
Οι υπηρεσίες μας βρίσκουν εφαρμογή σε :
Εστιατόρια / Ξενοδοχεία
Από ένα μικρό εστιατόριο της γειτονιάς μέχρι ένα γαστρονομικό restaurant, ένα καφέ που προσφέρει κρύα πιάτα ή ένα παραδοσιακό εστιατόριο, έχουμε τον τρόπο να ανοίξουμε τους ορίζοντές σας.
Βrasseries / BistrotsΤα εστιατόρια τύπου bistrot προσφέρουν ποικιλία πιάτων οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η οργάνωση στην κουζίνα και στην τραπεζαρία, η τιμολογιακή πολιτική καθώς και η διαχείριση του κόστους, είναι ουσιώδεις για την επιτυχία της επιχείρησης.
Fine DiningΤα εστιατόρια Fine Dining αντιμετωπίζουν μια πελατεία που τείνει να συρρικνώνεται και ταυτόχρονα να γίνεται όλο και πιο απαιτητική. Ο στόχος είναι να προτείνουμε μια καινοτόμο και συχνά ανανεούμενη κουζίνα η οποία να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.
Take awayΚαθώς μειώνονται τα μεσημεριανά διαλείμματα, η εστίαση πρέπει να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ανάγκη γρήγορης εξυπηρέτησης. Στόχος είναι να προσφέρει μια ολοένα και υγιέστερη γκάμα, προσαρμοσμένη στις δίαιτες όλων και παράλληλα να παραμένει καινοτόμος. Η επιλογή των προϊόντων και οι διαδικασίες παρασκευής είναι βασικά ζητήματα στον έλεγχο του κόστους ώστε να προσφέρεται ταυτόχρονα η υψηλότερη δυνατή ποιότητα.
Προσέλκυση νέου πελατολογίουΗ εστίαση πρέπει να προσαρμόζεται συνεχώς στις τάσεις της κοινωνίας και στους νέους τρόπους κατανάλωσης. Η δημιουργία καινοτόμων ιδεών είναι ένας καλός τρόπος για να προσελκύσετε πελατεία που αρέσκεται στην ανακάλυψη και στην ανανέωση. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε η οποιαδήποτε αλλαγή να μπορεί να επιτευχθεί εύκολα, να είναι ικανή να διατηρήσει την εμπιστοσύνη των πελατών και να προσελκύσει νέους πελάτες όχι λόγω της επιτυχίας του παρελθόντος.
Consulting
Η συνταγή της επιτυχίας
Το 2017 ο Αλέξανδρος ίδρυσε την εταιρία Rolling Stove, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών Consulting και δημιουργίας Menu.
Έχοντας δουλέψει σε επισιτιστικά τμήματα ανά τον κόσμο, έχουμε αποκτήσει τη γνώση και κατανόηση των δυσκολιών, του κόστους έναρξης αλλά και της λειτουργίας κάθε επιχείρησης. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορούμε να αφουγκραστούμε τις ανάγκες σας και να γίνουμε το δεξί σας χέρι.
Η γνώση μας προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά
Οι πελάτες μας, μας προσεγγίζουν για διάφορους λόγους. Κάποιοι μόλις ξεκινούν κάτι νέο, κάποιοι θέλουν να βρουν τον τρόπο να επανέλθουν στην κερδοφορία, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να αλλάξουν τελείως το ύφος της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρουν στο κοινό τους.
Ξεκινώντας από τον στρατηγικό σχεδιασμό έως την υλοποίηση, θέτουμε τις γνώσεις και την τεχνογνωσία μας στην διάθεσή σας.
Μας αρέσει να στοχεύουμε ψηλά , για να πάμε μαζί ακόμα πιο ψηλά
Οι λύσεις μας στοχεύουν στο να απομονώσουν τα μειονεκτήματα της επιχείρησης σας και αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της και να δώσουμε νέα ώθηση σε αυτήν.
Κάθε έργο είναι μοναδικό, έτσι είναι και η απάντησή μας στα θέλω σας. Οι ομάδες μας σχεδιάζουν, αναπτύσσουν και προτείνουν συγκεκριμένες και αποτελεσματικές λύσεις. Η εξατομικευμένη παρακολούθηση μας, εγγυάται μακροπρόθεσμη στρατηγική, εμπορική και επιχειρησιακή υποστήριξη.
Στάδια Έργου
Η μεθοδολογία μας έχει αναπτυχθεί με γνώμονα ότι όλοι οι συνεργάτες μας πρέπει να αυξήσουν την κερδοφορία τους. Γνωρίζουμε όμως καλά, πως κάθε πελάτης έρχεται αντιμέτωπος με μια σειρά από διαφορετικές προκλήσεις μέχρι να επιτευχθεί ο τελικός στόχος.
Αυτός είναι και ο λόγος που χωρίζουμε τη στρατηγική μας σε 4 επίπεδα, όλα τους δομημένα έτσι ώστε να παραγάγουμε ένα σωστό branding και να δημιουργήσουμε σωστές μαγειρικές και λειτουργικές υπηρεσίες:
1. Μελέτη και αποτύπωση αναγκών
2. Κατάθεση προσφοράς
3. Υλοποίηση και Λειτουργική εφαρμογή
4. Παρακολούθηση
Οι υπηρεσίες μας βρίσκουν εφαρμογή σε :
Εστιατόρια / ξενοδοχεία
Από ένα μικρό εστιατόριο της γειτονιάς μέχρι ένα γαστρονομικό restaurant, ένα καφέ που προσφέρει κρύα πιάτα ή ένα παραδοσιακό εστιατόριο, έχουμε τον τρόπο να ανοίξουμε τους ορίζοντές σας.
Βrasseries / bistrotsΤα εστιατόρια τύπου bistrot προσφέρουν ποικιλία φαγητών οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η οργάνωση στην κουζίνα και στην τραπεζαρία, η τιμολογιακή πολιτική καθώς και η διαχείριση του κόστους, είναι ουσιώδεις για την επιτυχία της επιχείρησης.
Gourmet ΕστιατόριαΤα gourmet εστιατόρια αντιμετωπίζουν μια πελατεία που τείνει να συρρικνώνεται και ταυτόχρονα να γίνεται όλο και πιο απαιτητική. Ο στόχος είναι να προτείνουμε μια καινοτόμο και συχνά ανανεούμενη κουζίνα η οποία να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.
Take awayΚαθώς μειώνονται τα μεσημεριανά διαλείμματα, η εστίαση πρέπει να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ανάγκη γρήγορης εξυπηρέτησης. Στόχος είναι να προσφέρει μια ολοένα και υγιέστερη γκάμα, προσαρμοσμένη στις δίαιτες όλων και παράλληλα να παραμένει καινοτόμος. Η επιλογή των προϊόντων και οι διαδικασίες παρασκευής είναι βασικά ζητήματα στον έλεγχο του κόστους ώστε να προσφέρεται ταυτόχρονα η υψηλότερη δυνατή ποιότητα.
Προσέλκυση νέου πελατολογίουΗ εστίαση πρέπει να προσαρμόζεται συνεχώς στις τάσεις της κοινωνίας και στους νέους τρόπους κατανάλωσης. Η δημιουργία καινοτόμων ιδεών είναι ένας καλός τρόπος για να προσελκύσετε πελατεία που αρέσκεται στην ανακάλυψη και στην ανανέωση. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε η οποιαδήποτε αλλαγή να μπορεί να επιτευχθεί εύκολα, να είναι ικανή να διατηρήσει την εμπιστοσύνη των πελατών και να προσελκύσει νέους πελάτες όχι λόγω της επιτυχίας του παρελθόντος.