Για τον Αλέξανδρο, ο μάγειρας είναι ο ακροβάτης που βρίσκεται ανάμεσα στη φύση και τον άνθρωπο, ένας τεχνίτης του οποίου ο ρόλος είναι να κάνει ευτυχισμένους εκείνους για τους οποίους μαγειρεύει. Στο CTC η κουζίνα συγκεντρώνει και εκφράζει ισχυρές αξίες: γενναιοδωρία, όρεξη για μοιρασιά, ανοχή και ανοικτό πνεύμα στον κόσμο.

Ζωντανή, πολλαπλή, δημιουργική, σύγχρονη: στο CTC η κουζίνα είναι ένα διαρκώς εξελισσόμενο μοντέλο, ένας πραγματικός δεσμός μεταξύ των σεφ του κόσμου.




 
 

Τρία (3) μενού τυφλής γευσιγνωσίας που απαιτούν από τον καλεσμένο να αφεθεί στα χέρια μας. Δεν θέλουμε ο επισκέπτης να έχει ταμπού, θέλουμε να έρχεται να γνωρίσει την κουζίνα μας.



 


Για τον Αλέξανδρο, ο μάγειρας είναι ο ακροβάτης που βρίσκεται ανάμεσα στη φύση και τον άνθρωπο, ένας τεχνίτης του οποίου ο ρόλος είναι να κάνει ευτυχισμένους εκείνους για τους οποίους μαγειρεύει. Στο CTC η κουζίνα συγκεντρώνει και εκφράζει ισχυρές αξίες: γενναιοδωρία, όρεξη για μοιρασιά, ανοχή και ανοικτό πνεύμα στον κόσμο.

Ζωντανή, πολλαπλή, δημιουργική, σύγχρονη: στο CTC η κουζίνα είναι ένα διαρκώς εξελισσόμενο μοντέλο, ένας πραγματικός δεσμός μεταξύ των σεφ του κόσμου.

Τρία (3) μενού τυφλής γευσιγνωσίας που απαιτούν από τον καλεσμένο να αφεθεί στα χέρια μας. Δεν θέλουμε ο επισκέπτης να έχει ταμπού, θέλουμε να έρχεται να γνωρίσει την κουζίνα μας.


Athens Greece [email protected]
---